Foto: STARSPORT

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičus kaže da je njegova ekipa protiv Partizana odigrala loše samo prvih deset minuta.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Košarkaši Partizana poraženi su od Fenerbahčea 91:76 u meču 20. kola Evrolige i propustili su lepu šansu da se vrate na pobednički kolosek.

PROČITAJTE JOŠ:

„Navijači su napravili neverovatnu atmosferu. Njihova podrška je bila zaista velika u teškim trenucima. Morate biti jači kada igrate kod kuće, a primiti 31 poen u prvoj četvrtini (31:19) nije dobra stvar. Kasnije smo postali jači, fizički bili na nivou i koristili otvorene šuteve. Takođe, bilo je bilo veoma važno zadržati tako ofanzivno potentan tim kao što je Partizan na 17, 16 i 12 poena u nastavku“, rekao je Jasikevičus.

Njegov tim je predvodio Tajler Dorsi sa 24 poena, dok je u Partizanu više od ostalih imao Kevin Panter sa 18. Crno-beli su imali dva različita poluvremena, prvo u kom su stekli i 17 poena viška i drugo u kom su gubili i sa 19 razlike.

„Postoje dva različita Fenerbahčea. Jedan, veoma disciplinovan i fizički, ali s druge strane onaj koji ne može dugo da održava stabilnost. Igrači još uče sistem. Potrebno je vreme“, dodao je litvanski trener.

Njegov skor je od dolaska u Istanbul za sada skoro perfektan i ima šest pobeda iz sedam mečeva u Evroligi, a ukupno deset od 11 pobeda u svim takmičenjima.

Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO: Serija Fenerbahčea 16:0 protiv Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar