Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Diandre Džordan i Pol Džordž, poznati NBA košarkaši, imali su zanimljivu konverzaciju vezanu za Nikolu Jokića i Srbiju, a priča nije mogla da prođe bez pominjanja rakije.

Poznato je da Jokić ima veliki uticaj na saigrače u svlačionici Denvera, što je sada potvrdio i Džordan, koji ovog leta želi da dođe u Srbiju, preciznije u Sombor kod Nikole.

Što se Džordža tiče, njegova supruga je Danijela Rajić, koja ima srpsko poreklo, a nekoliko puta je dolazio na prostor Balkana, pa je pitao Džordana da li je probao rakiju.

„Oh, imam rakiju kod kuće. Sa malom kruškom unutra… Ja sam crni Srbin. Nikola mi je pomogao da unapredim znanje o srpskoj folk muzici. Upoznao me je sa Cecom i rekao koje pesme su dobre i koje treba da skinem, a ja nisam hteo da slušam to sr**e. Međutim, on to pusti i meni se svidi, a i popio sam malo piva i tekile pa sam počeo da plešem uz tu muziku. Brate, ja sam Džordanović“, objasnio je Džordan u podkastu kod prijatelja i NBA zvezde.

PROČITAJTE JOŠ:

Džordž je rekao da je on onda Đorđević.

U priču se uključio i Dalas Raterford, koji je bio Džordžov saigrač na koledžu.

„Pol je ludovao kad je bio u Srbiji, stalno me zvao na videopozive i govorio je da moram doći tamo“, rekao je Dalas.

Džordan je u priču uključio i Vlatka Čančara i ponovo se vratio na rakiju.

„Srbija je fenomenalna. Imamo Srbiju u Denveru. Tako da je to sjajno. Nikola pusti muziku, ima rakije za sve, razumeš me? On i još jedan moj saigrač, Vlatko Čančar, koji je iz Slovenije, su mi dali rakiju“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare