Foto: AP Photo/Jack Dempsey

Američki košarkaš Aron Gordon nije mogao mnogo da se svrti u mestu.

Krilni centar Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića iz ekipe šampiona NBA lige nedavno je imao incident u kom su ga izujedali psi.

PROČITAJTE JOŠ:

Za Božić je doživeo nepriliku kakva ponekad ostavlja i ozbiljnije traume, ali se nepunih nedelju dana kasnije pojavio na treningu Denvera.

Na ruci je zaradio 21 šav i propustio je dve utakmice zbog povreda, ali kaže da je spreman da već u ponedeljak na utorak zaigra protiv Šarlota.

Izujedao ga je njegov pas, rotvajler koga je usvojio kad je pas imao samo šest nedelja i od tada, od pre četiri godine ga pazi.

Problem je što tokom sezone ne provodi mnogo vremena kod kuće i onda brigu preuzima njegov otac, dok Aron ne može da trenira ljubimca kako bi hteo.

„Igrao sam i ranije sa šavovima na rukama, to nije ništa novo za mene… Nije me briga ni za šavove na licu, ne organizujemo ovde izbor za mis“, rekao je Gordon, koji je potom objasnio zbog čega je došlo do ujeda i da je krivica njegova.

„Pretpostavljam da je malo sramotno, ali ne toliko da baš ne mogu da pričam o tome. Ne pijem mnogo tokom sezone i malo sam popio više egnoga za Božić. Bio sam možda previše grub prema psu, on se malo uzbudio i ugrizao me. Rvao sam se sa njim da ga skinem sa sebe i tada mi je uhvatio ruku. U nedostatku boljih reči, zezao sam se sa njim i kad to radiš, naučiš neke stvari“, ispričao je Gordon.

Njega su na treningu kad se vratio saigrači dočekali lavežom, kao što su uvek i radili, a Deandre Džordan je u jednom trenutku u šali upitao: „Je l’ to još uvek smemo da radimo?“.

BONUS VIDEO: Denver razmontirao Memfis uz novi tripl dabl Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar