Srbija vs Portoriko Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije imaće poslednju proveru pred Svetsko prvenstvo na Kupu solidarnosti u kineskom gradu Šenženu.

Izabranici Svetislava Pešića, njih 13 igraće još dva pripremna meča pre početka najveće košarkaške smotre reprezentacija na svetu.

PROČITAJTE JOŠ:

Organizatori su objavili satnice oba ta meča koje će odigrati Srbija protiv zemlje domaćina Kupa solidarnosti na čijoj klupi sedi Aleksandar Đorđević i selekcije Brazila.

Srbija će protiv domaćina Kine igrati 21. avgusta od 13.30 časova po srednjeevropskom vremenu, dok će dan kasnije igrati protiv Brazila od 14 časova.

Ti termini se približno ili tačno poklapaju i sa onima u kojima će naša reprezentacija igrati mečeve grupne faze Mundobasketa, pošto protiv Kineza takođe igra od 14 časova po srpskom vremenu.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели KSSrbije (@kssrbije)

Kina i Srbija će taj takmičarski meč igratio već 26. avgusta, u prvom meču B grupe Mundobasketa. U B grupi su još i Portoriko i Južni Sudan, a dalje će se plasirati po dve prvoplasirane selekcije.

„Orlovi“ su Portoriko već savladali jer su sa njim odigrali prijateljski meč u Beogradu u sredu uveče, jedini pred ovdašnjom publikom. Taj meč je dobijen sa 110:75.

BONUS VIDEO: Ispraćaj košarkaša na Svetsko prvenstvo na Filipinima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar