Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Srbije spremaju se za Olimpijske igre u Parizu, ali u isto vreme evroligaški klubovi ne prestaju da se pojačavaju, pa vredno radi i Crvena zvezda.

U prethodnim danima i nedeljama, Zvezda je ozvaničila dolaske petorice košarkaša (na svakoj poziciji po jedan), a iz kluba je najavljeno da će doći još jedno do dva pojačanja.

Sigurno da je mnogo imena u opticaju, ali u poslednje vreme priča se o povratku Filipa Petruševa i Ognjena Dobrić.

PROČITAJTE JOŠ:

Upravo su bek i (krilni) centar uslikani na razgovoru sa predstavnicima Zvezde u jednom beogradskom hotelu.

Slike sa sastanka su se pojavile na društvenim mrežama, ali i dalje nije poznato sa kim se sve pregovara i dokle se u tim pregovorima stiglo.

Petrušev je i pre nekoliko dana uslikan na istom mestu, ali tada je sa njim bio Željko Drčelić, koga ovog puta nema na slikama. Situacija oko njegovog transfera mnogo zavisi i od toga da li će se Saša Vezenkov vratiti u Olimpijakos ili će ostati u NBA ligi.

Što se tiče Dobrića, on je prošlu sezonu proveo u Virtusu, ali nije bio u prvom planu i nije nemoguće da napusti Bolonju ovog leta.

Da podsetimo, Crvenu zvezdu su pojačali Nikola Kalinić, Majk Daum, Kodi Miler-Mekintajer, Uroš Plavšić i Ajzea Kenan. Klub se do sada zahvalio Majku Tobiju, Džavonteu Smartu, Treju Tompkinsu, Frediju Gilespiju i Adamu Hangi.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar