Crvena Zvezda-Partizan Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs

Željko Obradović, trener Partizana, izneo je svoje viđenje druge utakmice finalne serije ABA lige koju je njegov tim izgubio od Crvene zvezde sa 2:0, pa ga očekuje težak zadatak da se vrati u seriju, pošto crveno-belima i jedan trijumf na potencijalna tri naredna meča donosi trofej.

„Čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi, stekli su veliku prednost u finalnoj seriji. Dugo smo bili u utakmici, držali se odlično, ali smo u nekim situacijama promašili mnogo otvorenih šuteva, a imali smo i neke brzoplete reakcije. Dozvoljavali smo Zvezdi previše lakih poena, u prvom poluvremenu smo mislim tri puta pravili koš-faul“, rekao je Obradović na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ...

Trenera Partizana upitali su i šta je neophodno da se Partizan vrati u finalnoj seriji i stigne do eventualne pete utakmice.

„Nećemo da pričamo o petoj utakmici, pred nama je treća u kojoj ćemo pokušati da promenimo ono što je bilo loše i pobedimo pred našim navijačima. Igračima ništa ne zameram, nismo imali hladnu glavu, previše smo promašili otvorenih šuteva i to nas je koštalo“, dodao je Obradović.

Naredni meč na programu je u nedelju od 20.30, a Partizan će biti domaćin u Beogradskoj areni.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare