Košarkaši Srbije savladali su Japan sa 119:100, a srpski navijači su konačno imali priliku da vide najbolje košarkaše zemlje pred put na Olimpijske igre (26. jul - 11. avgust).

Bila je to prilika da se uživo vidi jedna od najjačih reprezentativnih selekcija decenijama unazad, a navijači su to iskoristili na pravi način.

PROČITAJTE JOŠ

Mnogi su otišli satima ranije kako bi pozdravili svoje heroje, ali i ostali dugo po završetku susreta. Neki od njih su odlučili da sačekaju košarkaše u samom tunelu.

Razlog? Uvek isti, samo što se tokom godina davanje autograma pretvorilo u brzo fotografisanje telefonom.

Nikola Jokić je završio meč sa 18 poena, osam skokova i sedam asistencija, a onda je krenuo put svlačionice. Tamo je usput zaustavljen. Često su mu zamerali da ne posvećuje dovoljno vremena navijačima, pa su se mnogi setili one scene na početku okupljanja.

Pitali su i tada mališani Jokića za sliku, a on je poručio „Izvinjavam se“ i samo ušetao u hotel. Mnogi su požurili da mu to prebace i da mu zamere da nema vreme za mališane iz Srbije. Ovog puta to nije bio slučaj.

Stao je, slikao se sa svima koji su ga čekali, a onda krenuo put svlačionice. Ovog puta je ispao džek i klincima omogućio da imaju uspomenu za čitav život. Utoliko vredniju što to ne radi baš uvek i što mogu da ga vide tek nekoliko dana godišnje.

BONUS VIDEO Himna Srbije protiv Japana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar