Foto: Tanjug / AP Photo/Matt Slocum

Igrač Denvera otkrio detalje na društvenim mrežama.

Nikola Jokić se sa reprezentacijom Srbije nalazi u Nemačkoj gde igra pripremne mečeve za predstojeće kvalifikacije za Svetsko prvenstvo i Evrobasket.

PROČITAJTE JOŠ

U susretu sa Italijom koji je Srbija dobila rezultatom 90:86 Jokić je trojkom i maestralnim asistencijama u završnici doneo preokret i pobedu našem timu.

Nedugo posle meča zanimljivu prepisku na društvenim mrežama je objavio njegov saigrač iz Denvera Nejšon „Bouns“ Hajland.

On je okačio sliku kako jaše konja uz šaljiv komentar da bi mogao Jokića da pita za neki savet pošto je poznato da srpski as ima svoju ergelu konja i veliki je zaljubljenik. Malo kasnije je usledio i odgovor.

Naime, Hajland je okačio u komentaru svoje objave da mu je Jokić na grupi za igrače Denvera poslao sliku sebe u kasačkim kolicima sa konjem uz komenar.

„Ovo mi je Jokić poslao na DenVerovu grupu“ napisao je Hajland.

Da li je ta slika značila savet Jokića da sa jahanja pređe na kasačka kolica nije potpuno jasno, ali su bili zanimljivi komentari ispod toga.

Dok su neki kačili snimke njegovih majstorija protiv Italijana, dugi su se šalili da su šokirani da Jokić uopšte ima telefon i da je verovatno najbolji jahač u istoriji među visokim ljudima.

BONUS VIDEO Jokićev brat urla na sudiju na meču Slovenija – Srbija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare