Željko Obradović
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT) head coach Zeljko Obradovic

Željko Obradović, trener Partizana, otkrio je šta je ključ uspeha Panatinaikosa i šta očekuje od crno-belih u sledećoj sezoni.

Osvrnuo se na to što je ključno za „zelene“, te su opet postali prvaci Evrope.

PROČITAJTE JOŠ

„Nije to do Obradovića ili Itudisa, to je do porodice Janakopulos i svih oko kluba. Atmosfera u OAKA dvorani je bila neverovatna ove sezone i zaslužili su da budu šampioni Evrope, igrali su sjajno, imali su novi tim, novog trenera, čestitam im od srca jer su stvarno napravili nešto posebno. Na početku im nije bilo lako, ali bilo je pitanje vremena, stekli su poverenje jedni u druge do kraja sezone, sve je to stiglo u najboljem momentu sezone“, rekao je Obradović.

Istakao je da će crno-beli imati dobar tim i naredne sezone.

„To je nešto na šta sam jako ponosan prošle sezone, imali smo uvek punu dvoranu. Mi smo tim koji se pratio ne samo u Evroligi, već u čitavom svetu. Imali smo više gledalaca nego iko drugi. To znači da su oni uvek sa nama i siguran sam da će nastaviti da podržavaju ekipu. Napravićemo dobar tim, iako sada nemamo mnogo igrača u našem rosteru, ali siguran sam da ćemo predsednik Ostoja Mijailović, Zoran Savić, naš sportski direktor i ja sa stručnim štabom uraditi sve što je potrebno kako bi Partizan bio na tom nivou na kojem svi želimo da bude“, poručio je Obradović.

Na tom kongresu trenera su bili i Dimitris Itudis, ali i trener crveno-belih Janis Sferopulos.

BONUS VIDEO Željko Obradović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare