Vasilije Micić i Nikola Jokić Foto: Foto:USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia, Starsport

Iskren odgovor pleja Anadolu Efesa.

Vasilije Micić je, nakon nagrade za MVP-ja završnog turnira Evrolige i osvojene titule šampiona „starog kontinenta“, u centru pažnje čitave košarkaške javnosti.

PROČITAJTE JOŠ...

A među interesantnim temama je i njegov odnos sa drugim MVP igračem koji dolazi iz Srbije, NBA zvezdom Nikolom Jokićem, sa kojim je delio svlačionicu u ekipi Mege od 2012. do 2014. godine:

„Ono što imamo zajedničko sa Jokićem je to da obojica činimo Srbiju ponosnom“, rekao je Micić nakon završetka finalne utakmice Evrolige protiv Real Madrida (58:57).

Potom je nešto detaljnije govorio o njemu:

„On je jedinstvena osoba. Čini jednu malu zemlju prepoznatljivom i poznatom, on je naš predstavnik. Podržavam njegove uspehe i veoma sam ponosan“, dodao je Micić.

Kada je u pitanju njihov odnos, Micić je istakao:

„Ne mogu da kažem da smo bliski prijatelji jer on živi u svom svetu. On je izuzetno prizeman i ne mogu da razumem kako sve to postiže, kako se bori sa pažnjom koju dobija jer je najbolji igrač na planeti“, rekao je Micić, nakon čega je otkrio i kako izgleda komunikacija dvojice košarkaša:

„Ali svaki put kada se dopisujemo to su krate, iskrene poruke. Mi jednostavno cenimo to što obojica predstavljamo našu zemlju“, zaključio je Micić.

BONUS VIDEO Govor Vase Micića nakon osvajanja titule u Evroligi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare