Džoš Krenke i Nikola Jokić
Džoš Krenke i Nikola Jokić,: Screenshot Twitter Katy Winge

Za Jokića i na kraj sveta

Nikola Jokić po drugi put postao je MVP NBA lige, a nagradu su mu u rodnom Somboru uručili trener Denver Nagetsa Majkl Meloun, vlasnik franšize Džoš Kronke, predsednik košarkaških operacija Tim Koneli, kao i nekoliko pomoćnih trenera.

PROČITAJTE JOŠ:

Mnoge u Srbiji iznenadio je njihov potez, ali prvi Jokićev trener Siniša Savović otkrio je da im ovo nije prvi put da su u Srbiji.

„Dolaze oni svake godine, rade malo na telu, malo se druže, malo plove kanalom. Generalno uživaju. Ljudi iz Denvera skoro svako leto ovde dolaze, pogotovo Majkl Meloun i kondicioni trener. Nikola najviše voli da je ovde kući sa konjima, u svom Somboru, voli on i košarku i drago mu je što je tamo, ali mu je najlepše u zelenom lepom Somboru u svom šoru“, rekao je Savović.

Denver je ispao u prvoj rundi plej-ofa, a Jokić nije mnogo čekao, te je došao u Srbiju na zasluženi odmor.

„Mislim da on hvata prvi avion kad završi sezonu i gleda da ostane što duže, pogotovo sad kad ima ćerkicu, tu su mu sad i najblizi, roditelji, braća, prijatelji. Njemu nikada nije dosta u Somboru. Kratko mu je leto kad dođe ovde. Sezona i karijera ne traju preterano dugo, tako da kad se to sve završi vratiće se. Nadamo se da će posle ovog ugovora dobiti još jedan, bar na još pet godina“.

BONUS VIDEO Bilbord Nikole Jokića na „Genex“ kuli

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar