Foto: ABA League/Dragana Stjepanović

Utakmica između domaćeg Dubaija i Mege u ABA ligi privukla je pažnju nekih od najuticajnijih ljudi u košarci, koji su je uživo pratili.

Pored terena videli smo trostrukog MVP-ja NBA lige, Nikolu Jokića, koji je i sam nekad bio deo Mege, kao i Darija Šarića i Vlatka Čančara, takođe i vlasnike Denver Nagetsa, Stenlija i Džoša Krenkea.

Utakmica je okupila niz eminentnih ličnosti iz sveta kosarke: Kelvina Buta, generalnog menadžera Nagetsa, Sergeja Kuščenka, predsednika VTB lige i bivšeg predsednika CSKA; Jordija Bertomeua, bivšeg predsednika Evrolige; Larija Kestelmana, vlasnika australijske NBL; glavnog operativca lige Nikolu Milivojevića; i košarkaške legende Antonela Rivu i Fadija El Katiba, predstavnike italijanske i azijske košarke.

Pročitajte još

„Jako nam je drago da je ova utakmica na poseban način stavila ABA ligu u centar pažnje, istovremeno potvrđujući naše prisustvo na globalnoj sceni, te postavljajući nove standarde za globalnu popularnost i prepoznatljivost malog velikog kluba“, navela je Mega na zvaničnom sajtu.

Utakmica između beogradskog kluba i Dubaija u trećem kolu ABA lige završena je rezultatom 83:80 u korist gostiju.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar