Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda polako se sprema za novu sezonu, a sada su posle prve, predstavili i drugu garnituru dresova.

„Drugi dres, koji će igrači nositi na gostujućim terenima širom Evrope i naše zemlje naredne sezone, jasna je asocijacija na osnovnu boju našeg kluba od osnivanja daleke 1945. godine. Zadatak nije bio lak, a obaveza velika da klub bude na nivou koji je postavljen vrlo visoko prethodnih sezona.

Dres koji je dominantno crven, ima i dirketne pruge koje se pojačavaju od dna ka vrhu dresa. Na njemu se nalaze i transparentno postavljene zvezdice koje su veliki simbol kluba, a ovim dizajnom klub i naš tehnički partner pokušali da implemetiraju sve što predstavlja jasnu asocijaciju na KK Crvena zvezda“, stoji u saopštenju Zvezde.

PROČITAJTE JOŠ

Prvi dres Zvezde će biti kao i svaki put na crveno-bele pruge, samo što će sada imati plave detalje, kragnu u bojama zastave Srbije, plavi logo proizvođača i zvezdice koje se nalaze na celom dresu.

Zvezda blista na pripremama

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Igokeu rezultatom 82:77 u drugoj pripremnoj utakmici u novoj sezoni.

Crveno-beli su prvi deo priprema odradili u Staroj Pazovi, a u drugoj utakmici nisu rivalu dozvolili da napravi iznenađenje.

Najefikasniji u sastavu Zvezde bili su Luka Mitrović sa 15, Ajzea Kenan sa 11, dok je Kodi Miler Mekintajer stao na 10 poena.

Dejan Davidovac je dodao devet, dok su Uroš Plavšić i Nemanja Nedović postigli osam poena. Ovaj meč, za razliku od prvog protiv Jahorine, igrao se iza zatvorenih vrata.

Košarkaši Crvene zvezde će u prvom kolu nove sezone u regionalnoj ABA ligi 20. septembra gostovati ekipi Dubaija

BONUS VIDEO Bravure Nikole Jokića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare