Lionel Mesi Foto:Tanjug/AP Photo/Ariel Schalit

Došlo je vreme za konačne obračune.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Završena je grupna faza na Svetskom prvenstvo u fudbalu u Kataru i došlo je vreme za osminu finala. Više niko nema pravo na kiks, a 14. dan Mundijala nam donosi prve dve utakmice posle kojih ćemo saznati ko nastavlja borbu za titulu, a ko se vraća kući.

PROČITAJTE JOŠ

U prvom terminu od 16. časova sastaju se Holandija i SAD. Holanđani su na turnir došli sa nadom da mogu da se vrate u vrh svetskog fudbala, a predvodi ih nova nada Kodi Gakpo koji je sa tri gola jedan od najboljih strelaca Mundijala.

Nisu Holanđani oduševili igrom, ali su bez većeg stresa uspeli da prebrode najlakšu grupu i sada kreću u odlučujuće bitke.

Amerikanci su igrali dopadljiv fudbal i pokupili brojne simpatije, a na kraju su uspeli da eliminišu borbeni Iran i uđu u samu završnicu turnira.

Pobednik ovog susreta će potom veoma pažljivo gledati i drugi meč dana od 20 časova jer će se u četvrtfinalu ukrstiti sa jednom od te dve ekipe.

Argentina predvođena Leom Mesijem želi da po treći put postane prvak sveta, a omaleni Argentinac time zatvori sve rasprave o tome ko je najveći igrač u istoriji fudbala i osvoji jedini trofej koji mu nedostaje.

Rival „gaučosima“ koji su posle šokantnog poraza od Saudijske Arabije odigrali dva odlična meča biće Australija koja je napravila senzaciju i sa dve pobede prošla ispred Danske i Tunisa.

Austrlalija se nada još jednoj sentzaciji, iako je pos vim procenama najveći autsajder osmine finala.

BONUS VIDEO Navijače Švajcarske teraju sa tribina

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar