Rišarlison
Foto: EPA-EFE/Ali Haider

Trening se isplatio, nažalost po Srbiju.

Direktno izveštavanje iz Katara donosi vam m&m’s.

Mim
.

Rišarlison je u četvrtak svojim golovima doneo tri boda Brazilu protiv naše reprezentacije (2:0) u prvom kolu Svetskog prvenstva u Kataru.

Pročitajte još

Ako se za prvi gol može reći da je bio splet nesrećnih okolnosti po Srbiju, kada je centarfor Brazila došao na odbijenu loptu iz neposredne blizine nakon udarca Vinisijusa Žuniora, drugi gol napadača Totenhema bio je pravo majstorstvo.

Ponovo je Vinisijus zadao problema prodorom po boku, uputio je centaršut, a napadač Totenhema je fenomenalno zahvatio loptu makazicama i pogodio.

Na Tviteru se pojavio snimak kako Rišarlison na treningu uvežbava gol makazicama. Stoga se moglo očekivati da će ovaj potez pokušati da izvede i protiv Srbije. Loša forma i ne preterano veliki broj minuta u dresu Totenhema ove sezone nisu ga omeli da protiv Srbije odigra odličnu utakmicu, doduše i naši reprezentativci su bili daleko ispod svog nivoa, ali to ne umanjuje kvalitetnu partiju Brazilca.

Reprezentacija Srbije sledeću utakmicu igra u ponedeljak protiv Kameruna, dok će se Brazil sastati sa Švajcarskom isti dan.

BONUS VIDEO Reprezentacija navijača Srbije razbila Nemačku u Kataru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar