Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda angažovao je novog igrača u svom prvom timu jer je produženi ugovor dobio Veljko Milosavljević.

Reč je o mladom štoperu koji trenira sa prvotimcima, a utakmice igra za Grafičar i koji će ostati igrač crveno-belih do 2027.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova informacija dolazi samo dva dana nakon što je Zvezda produžila saradnju sa još jednim mladim fudbalerom Andrijom Maksimovićem.

„Velika je čast produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Debitovao sam prošle sezone, potom odigrao još jednu utakmicu, a želja mi je da i ove takmičarske godine ubeležim minute. Prilagođavam se seniorskom fudbalu i dosta mi znače utakmice koje igram za Grafičar“, rekao je Milosavljević za klupski sajt.

Mladić rođen 2007. je prethodni ugovor imao do 2026. godine, visok je 190 centimetara i već nekoliko godina je u Zvezdinom omladinskom pogonu. Ove sezone je odigrao šest prvenstvenih utakmica u Prvoj ligi Srbije i podelio je jednu asistenciju. Upisao je sa Zvezdom i jedan meč Lige šampiona za mlade.

„Mnogo je velika razlika u odnosu na omladinski fudbal, ali za sada sve ide kako treba. Znače mi naravno i utakmice Lige šampiona za mlade. Već u utorak igramo protiv Intera i potrudićemo se da ostvarimo pozitivan rezultat“, rekao je Milosavljević.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela veruje da će više mladih igrača biti priključeno seniorima, podseća da je Veljko nekoliko puta sa njima išao na pripreme.

„Trenutno je na dvojnoj registraciji u Grafičaru, a pred njim je svetla budućnost i ugovor je došao kao nagrada za trud, rad i talenat“, kaže Mrkela i napominje da ugovor treba da bude i podsticaj da Milosavljević radi još više i bolje.

BONUS VIDEO: Bakljada Manijaka nakon vodećeg gola Boljevića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar