Foto: Twitter/Prntcreen

Neverovatan skandalu Belgiji.

Belgijski fudbalski klub Antverpen potvrdio je da je suspendovao svog igrača Radžu Naingolana na neodređeno vreme.

PROČITAJTE JOŠ

Na takvu odluku klub se odlučio posle snimka na kom se vidi kako Naingolan, neposredno uoči utakmice sa Standardom, puši elektronsku cigaretu na klupi za rezervne igrače.

„Antverpen je obavio razgovor sa Radžom Naingolanom o njegovom ponašanju generalno i tome kako ono utiče na klub i ekipu. Doneta je odluka da Radža bude suspendovan na neodređeno vreme. Takođe mu je jasno rečeno šta klub očekuje od njega u narednom periodu“, poručili su iz Antverpena.

Drugoplasirani tim belgijskog šampionata poražen je od Standarda sa 3:0, a Naingolan se objavom na društvenim mrežama izvinio zbog svog postupka.

„Žao mi je zbog onoga što sam uradio. Bilo je pogrešno, ali u datom trenutku nisam bio svestan toga. Klub je doneo odluku koju mogu samo da prihvatim, mada mislim da je prestroga. Pokušaću da u daljem periodu doprinosim na ovaj ili onaj način“, napisao je Naingolan na svom Instagram nalogu.

Bivši reprezentativac Belgije nastupao je u karijeri za Pjaćencu, Kaljari, Romu i Inter, pre nego što je 2021. došao u Antverpen.

Naingolan je za selekciju Belgije odigrao 30 utakmica i postigao šest golova.

BONUS VIDEO  TOP 5 golova 10. kola Bundeslige 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar