Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, dao je izjavu posle meča sa Radničkim iz Niša, koji je iz Beograda ispraćen sa 5:1.

Ovaj meč posebno će pamtiti Aleksandar Katai, koji je kao dvostruki strelac protiv Nišlija ispisao istoriju Superlige Srbije, pošto sada ima 116 golova na svom kontu u crveno-belom dresu, od čega su 104 u domaćem prvenstvu. Tako je postao najbolji strelac Superlige ikada, jer je pretekao Milana Bojovića.

„Nešto fantastično. Čestitke Kataiju, pravi profesionalac, mnogo znači Zvezdi i ovoj ekipi i od srca mu čestitam, ima još štošta da pruži i neće se ovde zaustaviti“, rekao je Milojević.

I Luka Ilić će pamtiti ovaj meč, jer je postigao het-trik u prvom poluvremenu.

„Što se tiče Ilića, plemenit, pravi igrač, ponikao ovde. Apsolutno je sve zaslužio svojim igrama. Drago mi je zbog toga. Utakmica je bila zanimljiva, dosta golova, hteli smo da odmorimo neke igrače od napornog puta. Već od subote se spremamo za naredne utakmice.“

PROČITAJTE JOŠ:

Nikola Drinčić, trener Radničkog, je bio kratak:

„Čestitke Zvezdi… Što se nas tiče videli smo gde smo i šta smo. Nastavićemo da radimo. Posle ovakvog rezultata teško je nešto pričati i analizirati.“

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar