Foto: Printscreen Instagram / FSS

Fudbaleri Srbije spremaju se za iskupljenje u nedelju uveče protiv Litvanije na gostovanju u Kaunasu.

Srbija je pre tri dana poražena na svom terenu od Mađarske sa 1:2, pa će pred završnicu kvalifikacija morati da bude bez premca da bi preokrenula stvari u svoje ruke.

PROČITAJTE JOŠ:

„Orlovi“ su stigli u Litvaniju gde od 20.45 igraju protiv domaće selekcije koju su već pobedili, a na putu do tamo pokazali su raspoloženjem da su neugodan poraz od Mađara ostavili iza sebe.

Pokazali su i da su ispratili završnicu US Opena, gde Novak Đoković u 22.00 u nedelju uveče igra protiv Danila Medvedeva iz Rusije.

Dva dana ranije igrao je i protiv Bena Šeltona iz Sjedinjenih Država u polufinalu i tu je jednim svojim gestom privukao mnogo pažnje. Rukom je na kraju meča (3:0 – 6:3, 6:2, 7:6) protiv temperamentnog, i na mahove bezobraznog Šeltona, Đoković gestikulirao kao da spušta slušalicu telefona.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Football Association of Serbia (@fudbalskisavezsrbije)

Do tog momenta je to bio upravo Benov znak i način da proslavlja pobedu, a burnim reakcijama je isprovocirao Đokovića da primeni identiučan način proslave.

Sada je Novaka imitirao Dušan Vlahović, napadač u srpskom timu koji se nada da će „orlovi“ na sličan način „spustiti slušalicu“, za početak Litvancima.

I dok Novak razmišlja kako da servira „osvetu“ Medvedevu, fudbaleri će morati da se pozabave upravo time da sustignu Mađare, a onda ih pobede u gostima da bi posle 24 godine obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo.

BONUS VIDEO: Majstorije iz kolevke fudbala: Siđi do reke, pa da raspalimo po lopti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare