Najuzbudljiviji fudbalski Fantazi vezan za Evropsko prvenstvo odavno je pokrenut na portalu Nova.rs, konkurencija je sve jača i brojnija iz dana u dan, a ostalo je još malo vremena za sastavljanje ekipa.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.


Početak Evropskog prvenstva zakazan je za 14. jun, kada će se od 21 sat sastati Nemačka, koja je domaćin, i Škotska, koja želi da priredi iznenađenje.

Do petka pre 21 čas treba sastaviti ekipu u Fantaziju, koji možete pronaći na našem sajtu i narednih mesec dana biti selektor sopstvenog tima.

Do sada smo vam pokazali osnovna pravila, kako da se registrujete, kako da napravite ekipu i kojim taktikama i idejama možete da se vodite, a dali smo čak i primer jednog, nadamo se veoma uspešnog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

Dan pre početka Evropskog prvenstva napravili smo i nekoliko izmena u timu, koje bi i vama mogle da pomognu.

Kako Robert Levandovski neće igrati za Poljsku na otvaranju Prvenstva, više smo se oslonili na Holanđane, pa su u tim ubačeni Ćavi Simons i Nejtan Ake, a ostavili smo i Džeremija Frimponga.

Takođe, ubacili smo Harija Kejna umesto Romelua Lukakua, ali smo se odrekli Džuda Belingema u sredini, kao i Džamala Musijale, umesto koga smo se oslonili na Florijana Virca.

Što se klupe tiče, umesto Tomasa Strakoše iz Albanije, odlučili smo se za Altaja Bajindira iz Turske, koja na otvaranju igra sa Gruzijom.

Takođe, umesto Luke Sučića ubacili smo Andriju Živkovića, koji je redovan izbor selektora Dragana Stojkovića Piksija na desmon krilu.

Naravno, ovo su samo neke od naših ideja i predloga, a vi napravite svoj tim (maksimum tri) i dobro ga proverite pred početak prve utakmice.

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj. Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske veštine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Pridružite se sada i postanite deo fudbalskog spektakla!

Svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj, Vijesti u Crnoj Gori i sajtu N1 u Bosni i Hercegovini.

PROČITAJTE JOŠ:

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu videti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljaće bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd).

Na konačan rezultat tima utiče više statističkih kategorija svakog igrača i trenera.

Virtualna igra počinje prvog dana Evropskog prvenstva, a to je 14. jun.

Ne propustite priliku da pokažete svoje menadžerske sposobnosti i osvojite sjajne nagrade. Pridružite se fudbalskoj avanturi koja će vas dodatno povezati sa utakmicama EURO 2024 i omogućiti vam da uživate u svakom trenutku ovog spektakla.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar