Uveliko su krenule prijave za Evropski Fudbalski Fantazi koji možete da zaigrate na portalu Nova.rs.

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

Za sve one koji su poželeli da budu selektori i uz to uđu u konkurenciju za vredne nagrade pripremili smo najoriginalniju igru do sada.

Fantazi igrice doživele su ekspanziju šitom sveta, a Nova.rs je za vas napravio posebno takmičenje za predstojeće Evropsko prvenstvo koje se razlikuje od svih ostalih.

PROČITAJTE JOŠ

Uzbudljivo i zanimljivo takmičenje može da vam donese vredne nagrade, a mi ćemo vas provesti i kroz tehničke stvari.

Za početak je potrebno da kreirate nalog kako bi se uključili u igru, a na svakom nalog možete da formirate tri tima sa kojima ćete povećati šanse za pobedu.

Postoje tri načina da to uradite.

Jedan je da na početnoj formi ostavite svoje podatke potrebne za registraciju, a preostala dva vam značajno skraćuju vreme.

Ukolko ste na vašim uređaju ulogovani na gmail nalog ili Facebook profil, dovoljno je da odaberete jednu od dve opcije i automatski će vam na osnovu tih podataka biti kreiran profil na igrici.

Nakon toga vam ostaje da ispratite nekoliko saveta za dobrodošlicu koje mogu da vam olakšaju igranje igrice i da se bacite na kreiranje tima o čemu će biti reči u narednim danima, a možete pogledati i naš video tutorijal.

Pridruži se fudbalskoj avanturi – Igraj Evropski fudbalski fantasy 2024

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi je, povodom predstojećeg evropskog prvenstva EURO 2024, lansirala Evropski fudbalski fantasy 2024 na svojim sportskim sajtovima u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Grčkoj.

Ova uzbudljiva takmičarska platforma pruža svim ljubiteljima fudbala jedinstvenu priliku da testiraju svoje menadžerske veštine, strategiju i poznavanje fudbala na najvećoj evropskoj sceni.

Pridružite se sada i postanite deo fudbalskog spektakla!

Svi zainteresovani mogu da registruju svoje timove i to na Sport Klub portalima u Srbiji i Sloveniji, sajtu Nova.rs u Srbiji i Dnevnik.hr u Hrvatskoj, kao i na sajtovima Nova Sports and Sportdog u Grčkoj, Vijesti u Crnoj Gori i sajtu N1 u Bosni i Hercegovini.

Svaki igrač Evropskog fudbalskog fantasy 2024 može sastaviti do tri virtualna tima. Za sastavljanje svakog tima na raspolaganju je 200 kreditnih bodova za kupovinu 15 igrača i jednog glavnog trenera.

Popisi nisu ekskluzivni, ostali virtualni treneri mogu uzeti iste igrače kao vi, ali ne mogu videti vaš tim sve do početka prvenstva ili naredne runde takmičenja. Kad prvenstvo počne, vaš virtualni tim sakupljaće bodove na osnovu statistike vaših igrača u stvarnim utakmicama (golovi, asistencije, žuti kartoni itd.).

Na konačan rezultat tima utiče više statističkih kategorija svakog igrača i trenera.

Virtualna igra počinje prvog dana Evropskog prvenstva, a to je 14. jun.

Ne propustite priliku da pokažete svoje menadžerske sposobnosti i osvojite sjajne nagrade. Pridružite se fudbalskoj avanturi koja će vas dodatno povezati sa utakmicama EURO 2024 i omogućiti vam da uživate u svakom trenutku ovog spektakla.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar