Foto: Printscreen X / hooligans.cz

Fudbaleri Arsenala nadaju se tituli posle 20 godina, ali su sami sebi pokvarili planove nekolicinom kikseva u engleskom prvenstvu.

Zbog toga sada moraju da se nadaju porazu Mančester sitija u preostale dve utakmice do kraja prvenstvene trke kako bi „građani“ ostali na bodu manje od „tobdžija“.

PROČITAJTE JOŠ:

Siti se u utorak sastaje sa Totenhemom od 21 sat u Londonu, a Arsenalovi ultrasi su zbog toga rešili da „akcijaju“ i probaju da poremete koncentraciju igrača Sitija.

Okupili su se kod hotela, puštali vatromet i pucali pirotehnička sredstva oko dva sata izjutra da bi probali koliko-toliko da smetaju timu Pepa Gvardiole.

I pogrešili su, jer Siti uopšte nije bio u hotelu gde su se okupili navijači iz grupe „Ešbarton armi“, pošto su „građani“ u tom trenutku još bili u Mančesteru jer ne noće pred gostovanja u Premijer ligi. Umesto da budu u hotelu, mančesterski plavi su bili na drugom kraju zemlje.

Siti ima takmičarski imperativ da odbrani trofej prvaka Engleske, dok Totenhem želi da sačuva nadu da može do četvrtog mesta i Lige šampiona naredne sezone.

Četvrtoplasirana Aston Vila mu beži pet bodova, pa će i londonski tim svakako morati da zapne iz petnih žila protiv nadmoćnog rivala.

BONUS VIDEO: Top 5 golova St. Paulija u Cvajti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar