Najteži dani u istoriji fudbalskog kluba Partizan teško padaju i bivšim asovima i legendama.

Jedan od organizatora „Apela za spas Partizana“ Đorđe Tomić gostovao je u jutarnjem programu televizije Nova gde je pričao o borbi protiv aktuelnog rukovodstva.

PROČITAJTE JOŠ

„Pričao sam sa Veljkom Paunovićem, Saletom Ilićem o situaciji u Partizanu. Privremene mere moraju da se uvedu, jer je ovo katastrofalno stanje. Da se raspusti skupština i spremi izborna za decembar, da se nađe trener koji će privesti sezonu kraju i da se odradi totalni restart. Partizan je u teškoj situaciji, ali Partizan nije umro i nikada se neće ugasiti ako su bivši navijači i igrači pravi. Moramo da se izborimo sa ovim ljudima u skupštini koji imaju podršku države, ali se moramo boriti, da li milom ili silom. Ne smemo ih pustiti“, jasan je Tomić.

Smatra da sada nema povlačenja i da mora da se ide do kraja, što najbolje potvrđuje razgovor sa Veljkom Paunovićem koji je kao trener postao prvak sveta sa „orlićima“

„Rešeni smo, nema povlačenja da se izborimo za skupštinu, da oni podnesu ostavku, sa njima nema pregovora. Idemo na proteste, okupljanja, milom ili silom. Ja sam se sa Veljkom Paunovićem dopisivao od četiri do šest ujutru. Kaže, gotovo je, nema više, plakao sam sa svojim detetom, Zvezdini su me navijači zvali. Dajte organizujte se, ovo je sramota. Ne budu li podneli ostavke ućićemo na stadion milom ili silom. Sa njima nema kompromisa“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare