Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Čuveni golman novo pojačanje Sergejevog Al Hilala.

Fudbalski klub Al Hilal na pragu je velikog pojačanja koje će usrećiti i Marka Dmitrovića i Sergeja Milinković-Savića nakon što je sa Seviljom postignut dogvor o transferu 31-godišnjeg Marokanca, Jasina Bona.

PROČITAJTE JOŠ...

Bono je prethodnih godina bio prvi golman tima iz Andaluzije, a njegov odlazak u Saudijsku Arabiju gotovo izvesno znači da će uloga startnog golmana pripasti Dmitroviću, koji je imao status rezerve većim delom sezone.

Kako je preneo italijanski novinar Fabricio Romano, transfer će biti ozvaničen po završetku Superkupa u kom Sevilja u sredu uveče igra protiv Mančester sitija (21.00).

Andalužani će dobiti 19 miliona uz još dva miliona u bonusima, dok je preostalo da Bono da poslednji pristanak na ugovor sa Al Hilalom nakon završetka susreta protiv „građana“.

Al Hilal je ovako dobio novo veliko pojačanje, pošto je rešio pitanje golmana i doveo heroja prošlog Svetskog prvenstva, pošto je Bono sa Marokom osvojio četvrto mesto u Kataru.

Pre njega u klub su stigli, uz Sergeja, i Nejmar, Malkom, Ruben Neves i Kalidu Kulibali, a očekuje se da će dres ovog tima zadužiti i Aleksandar Mitrović, napadač Fulama.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar