Andre Onana
Foto: EPA-EFE/Anna Szilagyi

Kamerunac je poklonio gol protivniku u Ligi šampiona.

Trener fudbalera Mančester juanjteda, Erik ten Hag, stao je u odbranu golmana „crvenih đavola“, Andrea Onane nakon velikog kiksa.

Pročitajte još

Onana je ispustio loptu na utakmici u kojoj je njegov tim gostovao Galatasaraju u Ligi šampiona i tako poklonio gol turskoj ekipi.

„On je jak karakter. Ima jaku ličnost i izboriće se sa tim. Videli ste kako je ranije reagovao posle lošeg izdanja u Minhenu, u Barnliju je bio izuzetan“, rekao je trener Junajteda.

Holandski stručnjak se osvrnuo i na statističke podatke.

„Ako sve analizirate, videćete da je drugi najbolji golman u Premijer ligi, po statistici. Njegov očekivani broj sprečenih golova je drugi u ligi. Ide mu dobro, ali zna da je u Ligi šampiona napravio neke greške, ali sve u svemu ovih pet meseci bio je dobar“.

Junajtedu je pobeda u Turskoj bila preko potrebna u nastavku borbe za nokaut fazu.

„U sredu smo igrali dobro, isto tako i u Kopenhagenu. Čak i u Minhenu smo igrali veoma dobro. Moramo da radimo neke stvari bolje kako bismo eliminisali individualne greške. Sredićemo to, bio bih zabrinutiji da nismo igrali dobro“, zaključio je Erik ten Hag.

Mančester junajted je na začelju tabele grupe sa četiri boda. Galatasaraj i Kopenhagen imaju po pet, a Bajern je na vrhu sa 13.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar