Foto: Starsport

Selektor fudbalera Španije Luis De la Fuente nije bio zadovoljan rezultatom utakmice sa Srbijom u Ligi nacija.

Srbija i Španija su u prvom meču grupe 4 u diviziji A Lige nacija odigrale 0:0 na stadionu „Rajko Mitić“ u četvrtak uveče.

PROČITAJTE JOŠ:

To nije bilo dovoljno De la Fuenteu čija je ekipa pre manje od dva meseca osvojila Evropsko prvenstvo.

Nije mogla protiv desetkovanog tima Srbije u kojoj su, srećom, oni koji su se odazvali pozivu selektora Dragana Stojkovića Piksija, pokazali zavidan nivo borbenosti.

Luka Jović je u 34. minutu promašio zicer koji je lako mogao da bude pogodak za 1:0, Španija je imala nekih svojih šansi, ali ne i pogodaka, a De la Fuente za to krivi – sudiju Serdara Gozubujuka iz Holandije.

„Srbija nam je u prvom poluvremenu pravila probleme iz kontranapada. Golman Srbije (Predrag Rajković prim. aut) je bio odličan. Želja Srbije je bila da odbrani gol i stavila nas je u tešku situaciju“, kazao je De La Fuente, čiji je tim bio bolji u drugom poluvremenu.

„Imali smo prilike, pravili smo neke šanse i imali situacije, ali nismo ih koristili, bili smo sporiji nego inače. Početak je sezone, igrači ulaze u ritam, verujem da ćemo već u nedelju biti mnogo bolji u Švajcarskoj“, objasnio je.

Pred kraj utakmice je dobio žuti karton zbog protesta kod sudija, a posle meča je rekao i zašto.

„Meni je delovalo da je sudija trebalo da dosudi penal za nas i to bi promenilo tok igre i ishod meča, protestvovao sam jer je iz moje pozicije delovalo da je to bio prekršaj za penal“, naveo je De la Fuente.

BONUS VIDEO: Dušan Tadić – prvi gol u sezoni 2024-25

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar