Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Još jedan skroman vikend je iza srpskih reprezentativaca, a sjajnom partijom obeležio ga je Sergej Milinković-Savić.

As Lacija predvodio je ekipu do važne pobede u gostima protiv Specije (2:1), fenomenalnim golom i asistencijom.

Sergej je najpre omogućio Ćiru Imobileu da zatrese mrežu za vođstvo, da bi u 33. minutu izveo majstoriju iz slobodnjaka kojom je doneo bodove Rimljanima.

PROČITAJTE JOŠ

Blistao je i Predrag Rajković u remiju Remsa protiv Nice (0:0), jer je srpski golman definitivno bio najzaslužniji za osvojeni bod.

Mihailo Ristić vodio je bitku sa napadačima PSŽ, ali su „sveci“ slavili u Monpeljeu 3:1. Strazbur je deklasirao Nant kao gost 4:0 u 13. kolu Lige 1, koje je kapiten pobedničkog tima Stefan Mitrović preskočio zbog isključenja u prethodnoj rundi.

Ni ostali reprezentativci nemaju baš čime da se pohvale u vikendu iza nas…

Vezista Kristal Palasa Luka Milivojević prikazao je dobru partiju u Birmingemu za trijumf 5:1 protiv VBA u Premijer ligi. Fulam je očekivano poražen od Sitija u Mančesteru (2:0), što je Aleksandar Mitrović odgledao sa klupe londonskog tima.

U Holandiji je viđeno ono što se retko događa – poraz Ajaksa. Da čudo bude veće, ekipa Dušana Tadića izgubila je na svom terenu od Tventea 1:2, a jedini gol za „kopljanike“ bio je delo srpske „desetke“.

Golovi Živkovića i Joveljića

Vredi istaći i učinke mladih nada… Andrija Živković bio je strelac za PAOK iz penala, u pobedi 2:0 nad Asterasom, dok je Dejan Joveljić, napadač Volfsbergera, zatresao mrežu Tirola u porazu 4:1 za četvrti gol ove sezone u austrijskoj Bundesligi.

Filip Đuričić je sa Sasuolom izborio bod na Olimpiku (0:0) u duelu sa Romom, isto kao i Darko Lazović sa Veronom protiv Kaljarija (1:1).

Nikola Milenković i Dušan Vlahović ovog ponedeljka (20.45) sa Fjorentinom dočekuju Đenou za kraj 10. kola Serije A.

Aleksandar Kolarov, kapiten Srbije, nije bio u protokolu Intera koji je rezultatom 3:1 srušio Bolonju Siniše Mihajlovića. Saša Lukić je od 74. minuta bio akter torinskog derbija, u kojem su njegovi „bikovi“ poraženi od Juventusa 2:1.

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Filip Kostić je bio sasvim solidan u remiju Ajntrahta sa Borusijom iz Dortmunda (1:1), dok Hofenhajm, za koji igra Mijat Gaćinović, dočekuje Augzburg od 20.30 za kraj 10. kola Bundeslige.

Luka Jović je preskočio Realov trijumf od 1:0 u Sevilji, za koju je Nemanja Gudelj igrao od 64. minuta.

Sličnu minutažu imao je i vezista Hetafea Nemanja Maksimović, od 66. bio je na terenu u porazu na gostovanju Levanteu rezultatom 3:0. Eibar dočekuje Valensiju od 21 sat i očekuje se da među stativama domaćeg tima bio Marko Dmitrović.

Standardno dobru formu potvrdio je Filip Mladenović u novoj pobedi Legije, sada protiv Lehije (2:0). Đorđe Despotović, junak Rubina protiv CSKA, nije igrao zbog povrede a njegovi saigrači izgubili su u Moskvi 3:1 od Lokomotive našeg trenera Marka Nikolića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar