Foto: EPA-EFE/ABEDIN TAHERKENAREH

Aleksandar Kolarov, kapiten Srbije i defanzivac Intera, našao se na meti teških optužbi bivšeg fudbalera Radeta Bogdanovića.

Pravi verbalni rafal na račun iskusnog reprezentativca… Veoma oštar bio je Bogdanović u kritikama na račun 35-godišnjeg defanzivca koji je pre Intera branio boje Rome, Mančester sitija, Lacija, OFK Beograda i Čukaričkog.

„On ima ubitačnu levu nogu, ali tih godina u Mančester sitiju uspeo je samo da probije kvadraturu u svojim građevinskim investicijama u Beogradu, u širinu, u osnovi i u spratnosti“, rekao je Bogdanović za „Balkan info“.

PROČITAJTE JOš

Kritikovao je i partije Kolarova u Romi, a smatra da ga je Pep Gvardiola sklonio iz plavog dela Mančestera jer je „video da on ne može da igra ni beka ni štopera“.

„Otišao je u Rim i nije na nivou već dugi niz godina. Primim loptu, odem lažno unapred pa se vratim, odigram centralnom beku, namestim šorts, pokažem tetovažu… To pije vodu, ali slepcima fudbalskim“, oštar je bio Bogdanović.

Osvrnuo se i na neuspeh protiv Škotske i činjenicu da Srbija ni posle 20 godina neće igrati na Evropskom prvenstvu.

„Mladenović je klasičan primer stanja u srpskom fudbalu. Prvo, verovatno ima lošeg menadžera… Sigurno je bio u zapećku jer je Kolarov imao ‘banku’ po levoj strani i nije smeo da se dira, a kad ne smeš da diraš igrača koji već godinama ne igra ništa, onda se desi da ostaneš kod kuće i ne ideš na Evropsko prvenstvo“, poručio je Bogdanović i nastavio opasno da optužuje:

Rade Bogdanović Foto: Screenshot/Youtube/Meridian Sport

„Kad ste gledali Mladenovića onda vam je žao što nisu imali hrabrosti i snage u Savezu da kaže ‘Vidi momak, jesi milioner, igraš u Interu, jeste ti Serđo Berti menadžer, znamo da treba nekim ljudima da se revanširaš, a i oni tebi, ali ovo je reprezentativni dres i on ne trpi nikakav kompromis'“, udario je fudbaler Atletiko Madrida i Verdera po kapitena nacionalnog tima.

Iako je Inter drugi na tabeli Serije A, sa pet bodova manje u odnosu na gradskog rivala Milan, i u igri je za osminu finala Lige šampiona pred poslednje kolo, i tu je imao zamerke.

„Inter prima najviše golova od kako je Konte u Interu, jer ga forsira na centralnom beku. Videli ste Ibrahimovića, te njihove duele, on nije u formi. Kada tako sporog igrača stavite na centralnog beka i on kad kiksne ubija vam golmana“, rekao je Bogdanović i optužio Kolarova da je možda i sastavljao tim u reprezentaciji.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare