Foto: Starsport

Doskorašnji fudbaler Novog Pazara Filip Kljajić opisao je šta se desilo u sukobu sa navijačima tog kluba.

Golman i kapiten ekipe prošao je pravi pakao, jer su mu navijači pretili i vređali su ga, a neuspeo je pokušaj pomirenja.

PROČITAJTE JOŠ:

U danima nakon toga, Kljajić kaže šta su mu navijači pričali i da te stvari nisu nimalo prijatne.

„Posle meča sa Kolubarom, otišli smo da se pozdravimo sa navijačima, a oni su počeli da nas vređaju. Kao kapiten, stao sam iza tima i odgovorio da ne vidim u čemu je problem, jer igramo dobro, i dalje se borimo za izlazak u Evropu, a oni su nam zamerili zbog jednog poraza. Međutim, tada su obrušili na mene, počeli da me vređaju na verskoj i nacionalnoj osnovi. Bilo bi neukusno da govorim reči koje su mi uputili“, rekao je Kljajić za Novosti.

Kamen spoticanja bio je poraz od Kolubare, a nekoliko dana posle incidenta Fikret Međedović, generalni sekretar kluba probao je da izmiri Kljajića i navijače.

„Pozvao me je da se ponovo sastanem sa navijačima. I tu sam doživeo maltretiranje, još gore stvari, što je i on video. Hvatali su me za glavu, zavrtali uši i pretili da će mi lomiti ruke i vaditi oči“, otkrio je golman.

Za sada kaže i da nije odlučio o konkretnim daljim koracima, ali je siguran da se zasad neće vraćati u Novi Pazar. Iz kluba su posle tog incidenta otišli i trener Feđa Dudić i Rasim Ljajić.

BONUS VIDEO: Ronaldu vikali „Mesi, Mesi“, on šutnuo flašu i umalo ponovo bacio traku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare