Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Fudbaleri Partizana u nedelju od 19 sati u Zaječaru treba da igraju utakmicu protiv OFK Beograda u okviru 8. kola Superlige Srbije.

Navijači Partizana, preciznije grupa „Grobari jug“, oglasili su se pred ovaj meč i naglasili da im je Miloš Vazura na neki način zabranio da se pojave u Zaječaru.

Uprava kluba na čelu sa Vazurom već dugo je na ratnoj nozi sa navijačima, koji od prošle sezone bojkotuju domaće utakmice u Humskoj, a strasti nikako da se smire, pa je sada „rat“ nastao i oko gostovanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon saopštenja „grobara“, koje možete pročitati u odvojenom tekstu na našem sajtu, odlučio je da se oglasi i FK Partizan.

„Povodom dezinformacija, koje su se u toku dana pojavile na društvenim mrežama, da Partizan ne dozvoljava prodaju karata za južnu tribinu stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pred 8. kolo Superlige Srbije, OFK Beograd – Partizan, klub izričito demantuje takve natpise i glasine. Partizan nije domaćin utakmice 8.kola Superlige Srbije, već gostujuća ekipa i samim tim ne raspolaže kartama za južnu i druge tribine stadiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema dostupnim i lako proverljivim podacima, u slobodnoj prodaji se nalazi još 70% kapaciteta južne tribine stadiona „Kraljevica“ u Zaječaru, a pristup stadionu i gradu Zaječaru nije i ne može biti zabranjen ni jednom licu ili grupi lica. Ovime stavljamo tačku na sve spekulacije, glasine i neistine koje se pojavljuju na društvenim mrežama, koje plasiraju oni koji žele da naprave štetu i utiču na imidž kluba pred važne utakmice u nacionalnom prvenstvu“, piše u saopštenju kluba iz Humske.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare