Zvezdan Terzić Foto: Starsport

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić veruje da će sačuvati tim za Ligu šampiona i da je klub odbio 10 miliona evra za Nasera Đigu.

Jedno od glavnih pitanja nakon pobede u revanšu plej-ofa kvalifikacija za elitno takmičenje nad Bode Glimtom u Beogradu u sredu uveče (2:0), bilo je da li Hvang ostaje.

PROČITAJTE JOŠ:

Po Terzićevim rečima, Korejac je pored Đige jedan od dvojice koji su privukli mnogo pažnje i Zvezda hoće da zadrži obojicu.

„Ono što je jako važno, sačuvali smo tim, a danas smo imali jako mnogo ponuda, ni sami nismo očekivali da će ih biti ovoliko. Pre svega za Đigu, dobili smo 10 miliona evra iz Premijer lige. Odbili smo za Hvanga, za Šerifa Endiajea, stvarno želimo da sačuvamo tim – da probamo. Ovo je prva i istorijska sezona Lige šampiona u ovom formatu i hoćemo da predstavimo i Beograd i Srbiju u pravom svetlu“, rekao je Terzić posle žreba.

Biće izazovno na Marakani do petka u ponoć, pošto je i sam In Bom Hvang naveo da nije siguran hoće li ostajati. Ono što deluje izvesnije jeste činjenica da Zvezda neće dovoditi nikoga.

„Prelazni rok smo odradili na vreme, imamo veliki fond igrača, dobar roster, nikog nećemo dovoditi. Nadam se da niko neće ni otići do sutra u ponoći. Mislim da sa ovim timom sa kojim smo sinoć igrali i sa ovim igračkim kadrom ulazimo u Ligu šampiona. (Sa Hvangom i Đigom?). Tako je. Nama treba dve do tri nedelje vremena da se namestimo, imamo mnogo novih igrača i onih koji se vraćaju iz povreda. Nadam se da ćemo do prve utakmice izgledati kako treba“, kaže Terzić za Arenu.

Zvezda će u novoj sezoni i novom formatu igrati protiv osam ekipa, sa po četiri utakmice na domaćem terenu i u gostima.

Rivali Crvene zvezde u Ligi šampiona ove sezone biće: Inter (gosti), Barselona (domaći), Benfika (d), Milan (g), Jang bojs (g), PSV (d), Monako (g) i Štutgart (d).

BONUS VIDEO: Navijači FK Borac pred večerašnji meč

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare