Nikola Krsmanović
Foto: Screneshot Instagram fk14.oktobardraginac

Nikola Krsmanović (34) ubijen je u napadu koji se u sredu uveče desio u Loznici, a od njega se oprostio sada i njegov klub.

Njegov klub 14. oktobar Draginac koji se takmiči u Opštinskoj ligi Loznica oprostio se od Krmanovića koji je ubijen u toku noći.

PROČITAJTE JOŠ

„Na žalost, strašna vest ovog ružnog jutra nas je sve duboko pogodila. Naš drugar, komšija i saigrač Nikola Krsmanović je noćas poginuo na dužnosti. Večna ti slava brate naš, Bog da ti dušu prosti i podari rajsko naselje“, stajalo je u objavi kluba.

Krsmanović je rođen 06.03.1990. godine. Bio je policijski suzbenik Stanice granične policije (SGP) Trbušnica, a u MUP-u je zaposlen od 2009. godine. Završio je Srednju školu unutrašnjih poslova (SŠUP) u Sremskoj Kamenici, i od 2012-2023. godine, bio pripadnik Beogradskog Odreda Žandarmerije.

Krsmanović nije bio oženjen. Iza njega su ostali otac, majka i sestra sa porodicom.

Šta se desilo u Loznici?

“Bio je mrkli mrak, nikoga nismo videli. Samo su se čuli pucnji. Ranjeni policajac pucao je na napadača, koliko znam, a potom došao da traži pomoć. Videli smo tog drugog policajca, ležao je, dečko je bio na izdisaju. Nije mu bilo spasa. Taj Albanac je pobegao iza kuće gde se desila pucnjava. Tu je i restoran, otišao je ka Drini”, ispričao je za Nova.rs jedan od Lozničanina.

BONUS VIDEO Ronaldo pogubio živce

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar