Dušan Vlahović Foto: Antonio Balasco / Alamy / Alamy / Profimedia

Fudbaleri Juventusa poraženi su u nedelju u Milanu od Intera sa 1:0, a jedan od najgorih pojedinaca na terenu bio je Dušan Vlahović.

U Juventusu ste praktično uvek jedan meč daleko od heroja ili tragičara, a to je pritisak sa kojima svi treba da se nose.  Vlahović je možda najbolji primer toga, jer je od najboljeg igrača postao čovek zbog koga je meč izgubljen.

Jeste Vlahović imao jednu veliku šansu, ali se u ključnom trenutku spetljao i loše primio loptu, pa je prilika otišla u nepovrat. Međutim, daleko od toga da je Vlahović jedini problem Juventusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Inter nakon pobede ima četiri boda više od Juventusa, te je prvi na tabeli i to sa utakmicom manje.

Proslavljeni bivši fudbaler Fabricio Ravaneli, kritkovao je Vlahovića nakon ove utakmice.

„On ima sav potencijal da uradi važne stvari za Juventus, ali mora da napreduje sa stanovišta ličnosti. Juče je posle promašene šanse nestao sa terena, to ne bi trebalo da se dešava igraču Juventusa. Nadam se da će ostati u Torinu, ali Juve ima četiri boda manje od Intera zbog loših partija u poslednja dva meča: Milikove protiv Empolija (dobio crveni karton u 18. minutu, remi 1:1) i jučerašnje Vlahovićeve“, smatra Ravaneli.

Da stvar po Vlahovića bude gora, protiv Intera je doživeo povredu i pitanje je da li će biti spreman za naredni meč.

Što se Ravanelija tiče, on je kroz igračku karijeru promenio mnogo kluba, a najbolje se pokazao u Juventusu, s kojim je osvojio Seriju A, Kup i Superkup Italije, Ligu šampiona i UEFA kup. Bio je i najbolji strelac Kupa Italije u sezoni 1994/95.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar