Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Fudbaleri Mančester junajteda počeli su u sredu sa treninzima, nakon što je prethodno nekoliko igrača kluba bilo zaraženo korona virusom.

Nekoliko igrača Junajteda, a nije precizirano kojih, je zbog izbijanja koronavirusa u ponedeljak smešteno u samoizolaciju, a nakon obavljenih novih testova, igrači koji su negativni, moći će da se vrate treniranju, preneo je „BBC“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ranije je zbog korona virusa odložena utakmica 17. kola Premijer lige između Brentforda i Mančester junajteda.

Junajted bi narednu utakmicu trebalo da igra u subotu, na domaćem terenu protiv Brajtona, a još uvek nije poznat termin zaostale utakmice.

Premijer liga je u ponedeljak saopštila da je zabeležila rekordna 42 pozitivna slučaja zaraze koronavirusom u poslednjih nedelju dana.

Pozitvni na testiranju bili suigrači Brajtona, Totenhema, Lestera, Aston Vile i Noriča, a utakmica 16. kola Premijer lige između Brajtona i Totenhema je takođe odložena.

Posle uvođenja novih mera u borbi protiv omikrona, novog soja korona virusa, Premijer liga je 9. decembra poručila klubovima da se vrate na vandredne mere, uključujući i socijalnu distancu i nošenje maski.

BONUS VIDEO Mesi osvaja Zlatnu loptu 2021. godine

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar