Miloš Vazura i Ivica Kralj Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj suspendovan je na šest meseci, potvrđeno je za portal Nova.rs.

Kralj je imao niz prozivki na suđenje i predsednika Sudijske komisije Dejana Filipovića posle utakmice Partizana i TSC-a u Bačkoj Topoli.

PROČITAJTE JOŠ:

Taj meč je završen 3:3, bilo je kontroverznih odluka na štetu Partizana, a Kralje je bio jedan od najglasnijih u kritimama na račun sudija.

Zbog toga je posle nekoliko nedelja doneta odluka da se njemu privremeno zabrani bavljenje fudbalom u toj ulozi, dok je Partizan, koji se o spornom meču oglašavao saopštenjima „rebnut“ sa milion dinara.

Klub iz Humske je takođe kritikovao suđenje Milana Mitića, dok je Kralj lično prozivao Dejana Filipovića, koji je podneo prijavu. U danima nakon meča Filipović je probao da objasni neke od grešaka sudije sa meča Partizana i TSC-a, navodeći da nije imao zlu nameru, već mu je bio loš dan.

Upravo suprotno su tvrdili iz Partizana, dok je Kralj Filipovića pozivao da podnese ostavku na svoje mesto i funkciju koju obavlja, što je Filipović odbio.

Između ostalog, Kralj je na smenu prozivao Mitića i Filipovića, što je kasnije citirano uz odluku disciplinaca.

„Taj čovek, ako se on čovekom uopšte može i nazvati, pokušao je da uništi sve ono što mi poslednja tri meseca mukotrpno radimo i gradimo“, rekao je Kralj.

Istakao je u istom saopštenju da  „taj čovek sve vreme potkrada i krade“, te da je „ukrao“ pobedu Partizanu u Bačkoj Topoli.

„Taj nazovi čovek je puki izvršilac naređenja drugog nazovi čoveka, čije ime ću da izgovorim javno“, naveo je Kralj, koji će u narednih šest meseci biti sklonjen u stranu dok zabrana ne istekne, ili ako se ne bude žalio u drugostepenom postupku.

BONUS VIDEO: Majstorije iz kolevke fudbala: Siđi do reke, pa da raspalimo po lopti

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare