Euro 2024 Srbija vs Danska Foto:Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Evo, već drugu noć zaredom mirno se spava u Nemačkoj. Evropsko prvenstvo je u toku, danas počinju utakmice osmine finala, čekamo nestrpljivo da krene pravi fudbal i - nema Srbije.

Žikica Babović, Direktno iz Nemčake, Euro 2024
Foto: Nova.rs

Igrajte kod nas Fudbalski Fantazi i zabavljajte se uz Euro 2024 i najbolji fudbal na kontinentu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ne moramo, dakle, više da razmišljamo da l se kapiten probudio ljut, da l se golman Vanja tukao s gostima u kafani, da li Albanci planiraju da nam prekinu utakmicu, koliku platu imaju fudbaleri Slovenije koji nas eliminišu sa Evra, i da li će selektor Dragan Stojković igrati s jednim ili dva napadača…

Sada je na Evru sve luk i voda, jer nema ekipe koja ne igra fudbal, a često je u centru pažnje zbog svega što fudbal nije.

Iz Fudbalskog saveza Srbije su valjda pretili da će se povući sa Evropskog prvenstva, ako ne budu kažnjeni oni koji nas ne vole, ali Engleska, Slovenija i Danska su pomogle i Evropskoj fudbalskoj federaciji (UEFA) i nama, pa su nas poslali kući da nas više niko ne bi provocirao i uznemiravao.

Dragan Stojković
Foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

I sada će u Srbiji da se piše o nekim tobožnjim previranjima, nekim smenama, munjama i gromovima u Fudbalskom savezu Srbije, a i sami znam da se neće desiti ništa.

Dobro, možda će Piksi da ode i šta s tim. Da smo pažljivo slušali šta je Nemanja Vidić imao da nam poruči kada je bila predsednička trka u FSS saznali bismo da je problem sistem.

Ne Piksi (Dragan Stojković, pa.) ili Džaja (Dragan Džajić) ili Bjeka (Nenad Bjeković). Ne, problem je što je Srbija ispala sa Evra sa svim onim reprezentacijama u čijim ligama i savezima je ukorenjena korupcija, nameštanje utakmica, mešetarenje.

Euro 2024 Srbija vs Danska Foto:EPA-EFE/RONALD WITTEK

Problem je što predsednik države bira selektora, produžava mu ugovor i smenjuje ga, a predsednik Fudbalskog saveza sam kaže da se ne pita ništa. Tragedija!

Evo jedva čekamo da, kao i Fudbalskom klubu Partizan, sada vidimo korenite promene koje će sprovoditi oni su koji godinama uništavaju i Fudbalski savez i Partizan. Komedija!

Danas će na teren Švajcarska i Italija, pa zatim Nemačka i Danska, u osmini finala Evropskog prvenstva. Ti Švajcarci nas gnjave iz takmičenja u takmičenje i uvek su korak ispred nas, Danci su nas po ko zna koji put zaustavili da poletimo u vrtoglave visine.

Sutra će u igru da uđu i Slovaci, Englezi, pa Španci i Gruzini, Francuzi i Belgijanci, Portugalci i Slovenci, Rumuni i Holanđani, ter Austrijanci i Turci. Svi, dakle, danas igraju fudbal samo Srba nigde nema.

Ali, da se razmemo, dali su sve od sebe. Da nas ostave na miru i dozvole nam da uživamo u fudbalu. Neka igra počne.

www.winnerbet.rs – registruj se i oseti pobedu!

Foto: Promo

BONUS VIDEO: Srpski navijači okružili policiju u Minhenu posle tuče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare