Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Luka Ilić rekao je u utorak da jedva čeka da ponovo vidi navijače crveno-belih.

Ilić, koji se u Zvezdu vratio u letnjem prelaznom roku, naveo je da je „presrećan što se vratio u Zvezdu“. ‍

Pročitajte još

„Mislim da sam već i ranije pomenuo da sam presrećan što sam se vratio, osećam se fenomenalno i pokušavam da uživam u svakom danu što je više moguće. Šest ili sedam godina nisam bio tu i mogu slobodno da kažem da sam jedva čekao da ponovo obučem Zvezdin dres“, rekao je Ilić za klupski sajt.

Ilić ističe da je pratio Zvezdine utakmice koliko je mogao.

„Koliko god sam mogao pratio sam, pošto sam u tom periodu imao i svoje obaveze, tako da kad god sam bio slobodan, uvek sam bio ispred televizora i pratio utakmice. Takođe, čuo sam se i sa tadašnjim igračima. Mislim da se dosta toga promenilo i samo se nadam da će biti još bolje u budućnosti“, izjavio je Ilić.

Crveno-beli su pripreme završili tako što su trijumfovali na Letnjem turniru u Sankt Peterburgu.

„Osvojili smo turnir, što je naravno bio i cilj. Svaku utakmicu koju igramo, idemo na pobedu, što mislim da je i sasvim normalno za nas. Pripreme su bile teške, pogotovo na Zlatiboru, ali što se mene tiče, uvek kažem da je bolje da sada bude teško, nego u toku sezone“, naglasio je Ilić.

Osvrnuo se Ilić i na saradnju sa trenerom Crvene zvezde Vladanom Milojevićem.

#related-news_0

„Mi smo tu da poštujemo šefove odluke. Mislim da odlično radimo na treninzima i znam da će biti sve bolje kako vreme bude prolazilo, za sad ide odlično“, dodao je Ilić.

Kao igrača sa kojim se najbolje slaže na terenu Ilić je izdvojio Dalsia.

„Do sad sam najviše igrao sa Dalsiom, jeste da je on nov igrač, ali bih njega izdvojio da mi najviše odgovara“, ocenio je Ilić.

Ilić se osvrnuo na slobodno vreme na pripremama, koje su igrači Zvezde su provodili u druženju.

„Uglavnom je tu plejstejšn, gledali umo utakmice na Evropskom prvenstvu, kada završimo sa obavezama, družili se po sobama i tako najčešće provodili slobodno vreme“, rekao je Ilić.

Istakao je vezni fudbaler i dobru atmosferu u ekipi.

„Mislim da je atmosfera najbitnija, da se svi lepo družimo, poštujemo međusobno i to je po mom mišljenju možda i ključ dobrih rezultata“, smatra Ilić.

Naišao je Ilić na veliku podršku navijača od povratka u Zvezdu.

„Dobio sam dosta poruka, ali mislim da je to sasvim normalno, pošto je Zvezda najveći klub u regionu, nije mi bilo čudno i naravno da mi dosta znači. Znam da će biti uz nas od samog starta sezone. Uzbuđen sam pred prvu utakmicu jedva čekam da ih ponovo ugledam na tribinama“, rekao je Ilić.

Ilić je rekao da su ciljevi za sledeću sezonu Liga šampiona i dupla kruna.

„Kada je reč o ciljevima, sve se zna, Liga šampiona, dupla kruna i da slavimo na kraju“ zaključio je Ilić.

Fudbalska Superliga Srbije počinje u petak, branilac titule Crvena zvezda prvu utakmicu igraće u subotu od 20 časova na svom terenu protiv debitanta Jedinstva sa Uba.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar