Serhio Karaljo
Serhio Karaljo; Foto: Screenshot Instagram sergiocarrallo

Serhio Karaljo je sanjao da postane zvezda Real Madrida dok je prolazio omladinske kategorije kluba. Umesto karijere fudbalera, postao je poznat po braku sa milionerkom.

Karaljo je u omladinskim kategorijama važio za velikog talenta u Realu, ali njegova tranzicija iz omladinskog u seniorski fudbal nije prošla najbolje.

Već sa 24 godine Karaljo je odlučio da ostavi fudbal, iako se takva odluka nazirala i mnogo pre toga.

PROČITAJTE JOŠ

Uprkos tome što se nije ostvario kao fudbaler, Karaljo danas živi u luksuzu, a sve to zbog braka sa Karolin Stenbjuri, koja je 18 godina starija.

Njena porodica važi za jednu od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a pre Karalja bila je 15 godina u braku s turskim trgovcem naftom Kemom Habibom, s kojim ima troje dece.

Karolin je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice, a Karaljo je gotovo uvek sa njom i redovno se snimaju za društvene mreže.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели carolinestanbury (@carolinestanbury)

Njih dvoje su se upoznali dok je Karaljo studirao u SAD.

„Otkad smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga sveta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju kćer“, rekao je Serhio za „Mundo Deportivo“.

Posle rastanka s Real Madridom, Karaljo je se nije vraća u Španiju, a s Karolin se trajno preselio u Dubai.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели carolinestanbury (@carolinestanbury)

Iako je mnogima njihova ljubav čudna, oni uživaju i već godinama su nerazdvojni. Venčali su se 2021. godine, a često zajedno posećuju egzotične destinacije.

I Karolin je jednom progovorila o tome što moraju da prolaze kroz brojne osude javnosti.

„Mislim da nijedan otac ne sanja da njihov zlatni dečko izlazi sa ženom starijom od njega. Zapravo smo kada izađemo Serhio i ja izgledali kao majka i sin“, iskrena je bila Karolin.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели carolinestanbury (@carolinestanbury)

BONUS VIDEO Tuča na Trabzon – Fenerbahče

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare