Joana Sanc
Foto: Screenshot Instagram joanasanz

Dani Alveš, najtrofejniji fudbaler u istoriji ove igre, nalazi se iza rešetaka nakon optužbe da je 30. decembra u jednom noćnom klubu u Barseloni silovao 23-godišnju devojku. Njegova supruga Joana Sanc je izgleda završila sa njim.

Devojka je optužila Brazilca da ju je silovao, pa je Alveš zatvoren. Nakon mesec dana iza rešetaka ga je posetila supruga u zatvoru u Barseloni, a tom prilikom je poručila „Neću ga ostaviti samog u najgorem trenutku njegovog života“.

PROČITAJTE JOŠ

Deluje da to ipak nije slučaj jer njeni potezi nisu u skladu sa onim što govori.

Alvešu je nekoliko puta odbijena kaucija i zahtev da se brani sa slobode zbog osnovane sumnje da bi pobegao u Brazil. Suđenje je i dalje jedna od glavnih tema u Španiji, a suprugu Joanu Sanc svi pomno prate.

Pre nekoliko dana su se pojavile informacije da se Joani smučilo i da je odlučila da se razvede od Brazilca. Ona je to demantovala prilikom posete zatvora.

Samo dva dana kasnije je poslala znatno drugačiju poruku. Poručila je da će stalno biti uz Alvesa, a onda otišla na odmor.

Manekenku sa Tenerifa su fotoreporteri uhvatili na aerodromu u Barseloni, ali ona nije želela da otkrije gde putuje.

Ubrzo nakon toga je objavila fotografiju usred Pariza sa pogledom na Ajfelom toranja uz poruku „Breathing“ (bukvalan prevod „disanje“, ali više odgovara izrazu „Ponovo dišem“).

To je podgrejalo glasine da će se ovaj brak uskoro raspasti i da će Joana podneti papire za razvod.

Suđenje će potrajati zbog mnogo dokaza i svedoka, a ukoliko bude proglašen krivim Alveš će biti u zatvoru do 12 godina.

Joana Sanc
Foto: Screenshot Instagram joanasanz

BONUS VIDEO Pričali smo s “Nejmarom” i malo nas je razočarao – ne zna ko je Rambo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar