Foto: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Dušan Vlahović, srpski napadač, bio je dvostruki strelac za Juventus u pobedi protiv Verone sa 3:0 u drugom kolu Serije A.

Iako u prvom meču u sezoni Vlahović nije imao sreće da postigne gol protiv Koma, već u drugom duelu je pokazao klasu, pa se opet nameće kao jedan od najboljih strelaca u Italiji.

Tijago Mota, novi trener Juventusa, izgleda da je pozitivno uticao na Vlahovića, koji je upravo pričao o odnosu sa njim.

„Kada je Mota došao u Juventus, mnogo smo razgovarali. Rekao mi je da me vidi kao previše nervoznog na terenu, da moram bolje da upravljam negativnim emocijama tokom utakmica, i da se ne ljutim zbog gluposti“, otkrio je Dušan Vlahović.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadovoljan je kako „stara dama“ izgleda na početku sezone, a sigurno da se napadaju i trofeji ove takmičarske godine.

„Osvojili smo tri boda, srećan sam zbog tima i navijača. Malo mi je nedostajala sreća protiv Koma, ali golovi su stigli i zadovoljan sam stavom ekipe. Vredno radimo. Sada imamo trenera sa drugačijim stilom. Da ništa ne oduzimamo gospodinu Masimilijanu Alegriju, sa kojim smo osvojili Kup Italije, ali sa Motom se naš stav promenio. Sada moramo da se ujedinimo i radimo još više jer velike stvari počinju iz svlačionice i od jedinstva tima“, zaključio je Vlahović.

Srpski napadač je prošle sezone bio drugi strelac Serije A sa 16 pogodaka, osam manje od Lautara Martineza.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar