Dejan Stanković, Utakmica Vojvodina Crvena zvezda Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Trener kluba iz Ljutice Bogdana blista od sreće, ali do kraja prvenstva još ima da se igra, u opticaju je devet bodova.

Dejan Stanković, trener fudbalera Crvene zvezde kaže da je njegovoj ekipi u derbiju 34. kola Superlige rani gol mnogo pomogao.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa 3:0, golovima Sekua Sanoga u drugom minutu i Aleksandra Kataija u 33. i 70. minutu.

„Kada se utakmica otvori na ovakav način koji smo uvežbavali na treninzima, da u drugom minutu dobro izvedeš prekid, napraviš sjajan blok i postigneš lep gol, onda se dosta lakše kontroliše meč. Ne mogu da kažem da je bilo lako, ali lakše svakako“, rekao je Stanković posle meča, a preneo je klupski sajt.

Da se njegovi igrači možda ne bi „uobrazili“, strateg kluba iz Ljutice Bogdana, prebacio se potom na one koje bi voleo da iskoreni.

„Bilo je neiznuđenih grešaka, kao i protiv Čukaričkog, ali igramo sreda-nedelja i mnogo je pritiska. Sve se to oseća, vidim i po mojim igračima. Fenomenalni su i ponosan sam na njih“, dodao je Stanković.

Foto: Starsport

Pozvao je navijače da dođu i na meč sa Radničkim iz Niša, jer kaže da je svaki bod jednako važan.

„Imamo ‘dugačku’ nedelju pred nama, tako da ćemo moći da odmorimo i da pripremimo utakmicu protiv Radničkog dobro, jer na Marakani smo igrali protiv njih 1:0 i 0:0. Dobro se brane, nismo uspeli da budemo dovoljno efikasni protiv njih na domaćem terenu, jer su izuzetno čvrst protivnik. U Nišu smo odigrali fenomenalnu utakmicu, ali kad prođe vreme menja se i forma i mnogo toga, ali naš cilj ostaje isti, titula“, zaključio je Stanković.

BONUS VIDEO: Rišarlison dao gol Čelsiju, a onda proslavio dimnom bombom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar