Dejan Stanković
Dejan Stanković razočaran posle meča sa Radnikom, Foto: Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je meč protiv Radničkog u Kupu pokazatelj dobre forme njegove ekipe.

PROČITAJTE JOŠ

„Utakmica protiv Radničkog bila je pokazatelj dobre forme. Nametnuli smo jak ritam svih 90 minuta. Lopta jednostavno nije htela u gol, ali će se i to promeniti. Očekujem da ćemo i u Novom Sadu protiv Proletera biti na visini zadatka“, izjavio je Stanković a preneo klupski sajt.

Trener crveno-belih je rekao da računa na sve igrače i da je „situacija sa Ohijem odlična i da će se sutra naći u prvih jedanaest“.

„Nadam se da će pobeda u Kupu biti prekretnica u nastavku sezone. Video sam veliku želju i motivaciju. Verujem i da će bodovni zaostatak stvoriti veći žar i želju za pobedom“, rekao je Stanković.

Stanković je dodao i da je teško da se ne misli o derbiju koji se igra sledeće nedelje ali da pre derbija „mora da se završi ozbiljan posao protiv Proletera“.

„Tek posle meča sa Proleterom možemo da gledamo napred. Svi smo usresređeni na sutrašnji meč. Moramo da budemo pravi u Novom Sadu“, rekao je Stanković.

Crvena zvezda će u nedelju, 20. februara gostovati Proleteru, u okviru 23. kola Super lige Srbije.

BONUS VIDEO  Motika predstavljen: Piksija obožavam, odbio sam velike ponude zbog Zvezde

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar