Lamin Jamal
Foto: Tanjug/AP Photo/Ebrahim Noroozi)

Reprezentacija Srbije u četvrtom kolu Lige nacija gostuje u Kordobi protiv selekcije Španije, a uoči tog duela je na pomolu neočekivana drama.

Naime iz fudbalskog kluba Barselona je selektoru Španije Luisu De La Fuenteu stigla da Lamina Jamala oslobodi obaveza i vrati u Kataloniju ranije nego što je to bilo planirano.

A razlog je posebno zanimljiv.

PROČITAJTE JOŠ

kako piše katalonski „Sport“ u Barseloni strahuju da bi njihov supertalenat mogao ponovo da bude meta oštrih startova protvničkih igrača, ovog puta reprezentativaca Srbije, kada u utorak u 20.45 počne utakmica 4. kola Lige nacija.

To je bio zaključak nakon meča između Španije i Danske u Mursiji gde su primetili da je jamal pretrpeo previše udaraca od kojih neki nisu imali veze sa fudbalom. Jamal je duel u kojem je „furija“ ostvarila minimalnu pobedu završio šepajući, a potom se stručnom štabu reprezentacije požalio na bolove koje vuče iz brojnih duela sa Dancima.

„Sport“ navodi da su u Kataloniji zabrinuti da bi novu zvezdu svetskog fudbala mogla da zadesi slična sudbina kao Ansua Fatija, Gavija i Pedra, koji su svi doživeli ozbiljne povrede u ranoj fazi karijere kako zbog prevelikog broja nastupa, tako i grubosti starijih igrača.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar