Adi Hiter
Foto: Fred Dides / Panoramic / Bestimage / Profimedia

Trener fudbalera Monaka Adi Hiter kaže da je njegov protivnik, Crvena zvezda, u utorak uveče bila konkurentna.

Ali, samo jedno poluvreme. Zvezda je na stadionu Luj II ubedljivo poražena sa 5:1, a zaista je mogla da parira Monaku samo do nadoknade prvog dela igre.

PROČITAJTE JOŠ:

Takumi Minamino je dao gol u 20. minutu, izjednačio je Šerif Endiaje s penala u 27, ali je sve nakon toga bilo potop srpskog šampiona.

Bril Embolo je dao gol u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena, Vilfrid Singo je poslao „raketu“ u mrežu Zvezde u 54, Minamino je svoj drugi gol dao u 70. minutu, da bi trijumfu 96. overio Manjes Akliuš.

„Imali smo dosta šansi, prvo poluvreme je bilo izjednačeno, ali nam je na kraju drago što smo osvojili tri boda… Imali smo dosta šansi u drugom poluvremenu, koje je bilo perfektno. Bili smo maksimalno fokusirani. Prvo poluvreme je Zvezda igrala solidno, ali smo u drugom mi bili perfektni“, rekao je Hiter posle utakmice.

Monako je posle pobede nad Barselonom (2:1) i remija sa Dinamom iz Zagreba (2:2) upisao ubedljiv trijumf.

„Srećni smo zbog pet golova u Ligi šampiona, to nije normalno. Srećan sam zbog kompletnog izdanja moje ekipe. Bilo je inspirišuće veče za nas“, kaže Hiter i ističe da je ambicija ekipe da bude među 24 tima u LŠ i da prođe dalje.

Kada je reč o odluci da Aleksandra Golovina ostavi na klupi na startu meča, kazao je da je želja bila da zaštiti svog igrača.

BONUS VIDEO: Gol Dušana Tadića protiv Samsuna

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar