Foto: Starsport

Ostala impresionirana atmosferom.

Košarkaši Partizana izgubili su u 31. kolu Evrolige od Barselone rezultatom 69:60 i nisu uspeli da na kolena obore još jednog velikana nakon trijumfa protiv Olimpijakosa.

Barselona je odigrala fenomenalnu utakmicu a osim toga utisak je među navijačima i delu stručne javnosti da su i sudije bile naklonjene Kataloncima.

PROČITAJTE JOŠ

Navijači su pogotov bili kivni na odluke izraelskog sudije Sefija Semeša i dame iz Nemačke Ane Panter.

Ona je i od ranije bila na meti nezadovolsjtva navijača oba beogradska kluba i kada bi videli njeno ime među sudijskom trojkom, skočio bi im pritisak.

Ni ona svojim nesigrunim suđenjem i spornim odlukama nije doprinosila svojoj pozitivnoj reputaciji pa je tako dospela na spisak najnepopularnijih osoba u svetu košarke među navijačima „večitih“.

Foto: EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Ana Panter očigledno ne haje previše zbog toga, a nakon meča sa Barselonom je bila impresionirana i atmosferom u „Beogradskoj areni“.

„Grobari“ su ponovo oborili rekord sa posetom od 20.441 osoba koje su se našle u hali i priredili još jednom ambijent za pamćenje.

Zbog toga je Ana Panter na Instagramu okačila snimak sa početka meča kada „grobari“ pevaju himnu koja je postala kultna.

Ovo je najbolji pokazatelj kakav ambijent prave navijači Partizana i kakav to odjek ima u Evropi.

BONUS VIDEO Navijači navijaju iz sve snage uprkos porazu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar