Pobeda Crvene zvezde, poraz Partizana na startu Evrolige i treća epizoda druge sezone podcasta "Pick and roll" od 20.00.

I ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„, nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

PROČITAJTE JOŠ

Zvezda je u Parizu savladala debitanta u Evroligi sa 80:77 posle veoma lošeg prvog poluvremena, ali su prevagu u nastavku doneli Nemanja Nedović trojkama u pravo vreme (5/6 trojke) i Nikola Kalinić, čije liderske crte je apostrofirao i Mića Berić.

Pričali smo detlaljno o trijumfu crveno-belih, ali i lošim ABA izdanjima na koje se nadovezao poraz u Splitu (1-2 u regionalnoj ligi), pa četa Janisa Sferopulusa izgleda prilično neubedljivo na startu sezone.

Partizan je, gotovo po navici, poražen od Baskonije u Vitoriji (88:82), iako je odigrao sjajno prvo poluvreme. Do pada je došlo u nastavku, uz neshvatljive greške i velike propuste u odbrani, a Berić je istakao i šta je posebno bilo nedopustivo.

Dotakli smo se i vaših komentara, zato ih i dalje šaljite, i pohvale, i kritike u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu. Sve to i još mnogo toga čeka vas večeras u standardnom terminu od 20 časova na portalu Nova.rs.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar