"Pick and roll" i Miroslav Berić na Nova.rs, četvrta epizoda nove sezone u kojoj vas čeka sve o novoj pobedi Crvene zvezde i drugom porazu Partizanu u Evroligi.

I ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„, nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu evropskog prvaka.

Evroliga, Partizan i Crvena zvezda, ili Crvena zvezda i Partizan (ko kako voli), srpski košarkaši, sva dešavanja i zanimljivosti – između dva kola elitnog takmičenja.

Zvezda je posle startnog trijumfa u Paruzu savladala i Baskoniju u Areni (78:71), i tako prvi put u klupskoj istoriji sezonu u Evroligi započela sa 2-0.

PROČITAJTE JOŠ

Pričali smo detaljno o sjajnim duelima Nikole Kalinića i Čime Monekea, odličnom vođenju utakmice Janisa Sferopulosa, odbrani na Markusu Hauardu kao nikad do sada i MVP potezima junaka Džoela Bolomboja.

Bitna stavka je i povratak Miloša Teodosića posle odrađene suspenzije, a pred duplo kolo i paklen raspored srpskog i regionalnog šampiona.

Zvezda u utorak gostuje Fenerbahčeu od 19.45, pa u petak dočekuje Barselonu u 20 časova, sledi duel sa Realom u Madridu, pa još jedno duplo kolo u okviru kojeg ima gostovanje Žalgirisu i meč sa Panatinaikosom kod kuće.

Dotakli smo se i suspenzije Fakunda Kampaca, odnosno kako večiti nemaju ravnopravan tretman u Evroligi kada je reč o sličnim situacijama, u kojoj je na kraju prošle sezone bio Teo.

Partizan je zabeležio i drugi poraz, izgubio je i od Reala (93:86), iako nije bio inferioran na gostovanju u Madridu. Ipak, situacija sada nije ni malo prijatna i Mića Berić smatra da je vreme za pobede crno-bele čete.

Bivši reprezentativac se posebno osvrnuo na ulogu Marija Nakića, koji je bio u startnoj petorci protiv Reala i veruje da će imati se veće poverenje Željka Obradovića…

Crno-beli možda ne blistaju na startu sezone u eliti, ali borbenost, asistencije i visoki procenti trojki ipak obećavaju za nastavak.

Partizan duplo kolo počinje duelom sa Bajernom u Areni (utorak, 20.45), dok dva dana kasnije gostuje Makabiju u „Pioniru“ i od narednih 16 utakmica u svim takmičenjima odigraće čak 12 u Beogradu, od čega 10 pred svojim navijačima. Igraće i sa Virtusom na svom parketu u petoj rundi, a u drugom duplom kolu čeka Monako i ide na noge Feneru.

Dotakli smo se i vaših komentara, zato ih i dalje šaljite, i pohvale, i kritike u komentarima ispod teksta kao i ispod epizode na Jutjubu. Sve to i još mnogo toga čeka vas u četvrtoj epizodi druge sezone podcasta „Pick and roll“, u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar