Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport

Košarkaški klub Panatinaikos osvojio je titulu u Evorligi prošle sezone, a sudeći prema ulaganja na tronu želi i da ostane.

Veoma aktivno leto imali su grčki „zeleni“, ozbiljno su pojačali tim zvezdama kao što su Lorenco Braun i Džedi Osman, pa se spremaju za pohod na nove titule.

Prema informacijama iz grčkih medija, budžet Panatinaikosa za sezonu 2024/25 iznosiće 35 miliona evra, dok će još 15 miliona biti uloženo u „OAKA“ arenu.

PROČITAJTE JOŠ:

Vlasnik ekipe Dimitris Janakopulos očigledno želi da napravi najjači klub u Evropi, pa se na društvenim mrežama i sam oglasio.

Okačio je kontroverzni vlasnik sliku sa imenima igrača koji konkurišu za prvi tim, a imao je i zanimljiv opis.

„Stigli smo na vrh, ali moramo naučiti kako da tamo i ostanemo. Svi će želeti da skinu šampiona s trona. Imamo iskustvo, talenat, inteligenciju, podršku, vođstvo i porodičnu atmosferu da igramo košarku na najvišem nivou i branimo našu krunu, dok ponovo težimo uspehu. Želim svima zdravu sezonu 2024/2025“, napisao je Janakopulos.

Panatinaikos je u sezoni za nama u finalu Evrolige pobedio Real Madrid, a onda je osvojio i trofej u grčkom prvenstvu, pošto je savladao Olimpijakos sa 3-2 u seriji.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar