Košarka u drugom planu.

Foto: Nova.rs, Shutterstock

Košarkaši Partizana savladali su Real Madrid i u drugom meču plej-ofa Evrolige i došli na korak od Fajnal-fora, ali je pobeda ostala u senci nemilih incidenata i tuče na samom kraju meča.

Sve je krenulo nakon pregrubog faula Serhija Ljulja koji je iznervirao i tradicionalno opuštenog Kevina Pantera, a onda je posle početnog gurkanja krenuo haos.

PROČITAJTE JOŠ

Najstrašniji potez je napravio Geršon Jabusele koji je UFC zahvatom bacio na pod Dantea Egzuma i tom prilikom ga povredio, a njegov potez je izazvao slavu kritika i od strane brojnih košarkaških zvezda.

Mnogi su među njima aludirali na to da Real sada čekao pakao u inače uzavrleoj atmosferi u „Beogradskoj areni“, a najslikovitiji komentar dao je bivši košarkaš Crvene zvezde Dilan Enis.

„Molim se da igrači Real Madrida u Srbiju uđu u pratnji nacionalne garde. Ulazak u „Beogradsku arenu“ za utakmice tri i četiri sa njihovim navijačima posle svega što se desilo u Madridu… Molim se za sve njih zaista.“

„Ovo je bilo tako jadno“ prokomentarisao je jedan od najboljih košarkaša u Evropi i saigrač Vasilija Micića u Efesu Vil Klajburn.

Klajburn se takođe osvrnuo i na atmosferu koju čeka Real u Beogradu. Klajburn se nadovezao na komentar Erika Mekoluma koji je napisao da sada Real treba da ide u Srbiju za treći i četvrti meč i da im je bolje da ne napuštaju hotel.

„Bolje da uopšte ne idu tamo“, napisao je Vil Klajburn.

Malkolm Dilejni, košarkaš koga su navijači Partizana često zvali da dođe u tabor crno-belih stao je na stranu Kevina Pantera.

„Ljulj je ovo započeo i očekivao je da Kevin Panter tom prilikom ne uradi ništa? Znao sam kako će se završiti čak i da nisam video ovaj potez“.

On je potom i dodao da ga ne bi iznenadilo da Real zbog atmosfere koja ih očekuje zatraži da se meč igra bez publike.-

Oglasio se kratko i Zoran Dragić, košarkaš Cedevite.

„Meč u Beogradu će da gori“.

BONUS VIDEO Navijači Reala provocirali igrače, Lesor namerno seo na reklamu, Željko poludeo i sve ih oterao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar