Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs, Vesna Lalić/Radar, J. M. S./ATAImages

Baš pričam sad sa prijateljima kako je super da se obe države bave s glumcima i pevačima, ko je šta napisao na Fejsbuku. To je genijalno, jer znači da obe države ekonomski cvetaju, kaže Predrag Ličina za naš portal.

Zagrebački reditelj Predrag Peđa Ličina, režirao je film „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“ (2019), u kojem se između ostalog pojavljuju Sergej Trifunović i Severina, osobe iz javnog života koje su nepoželjne u Hrvatskoj, odnosno Srbiji.

Povodom najnovijeg privođenja Sergeja Trifunovića na srpsko-hrvatskoj granici, Ličina, koji zbog posla trenutno živi na relaciji Zagreb-Beograd, kaže za Nova.rs šaljivo da on stoji iza svega.

– Divno je što se ovo događa. Baš pričam sad sa prijateljima kako je super da se obe države bave s glumcima i pevačima, ko je šta napisao na Fejsbuku. To je genijalno, jer znači da obe države ekonomski cvetaju. Toliko je svima dobro, da je ovo najveći problem. Zaista sam zadovoljan što živim u ove dve zemlje, to je raj na zemlji – poručuje ironično Ličina.

Reditelj  dodaje da je njegova saradnja sa Sergejom i Severinom na filmu „Poslednji Srbin u Hrvatskoj“ bila „najprofesionalnija ikada“.

– Nisam imao nikakvih problema za razliku od naših policajaca i carina – zaključuje Ličina.

Podsetimo, Sergej Trifunović je oko ponoći ponovo uhapšen na graničnom prelazu Srbije i Hrvatske, gde mu je prethodne godine zabranjen ulazak.

Bonus video: Probudi se – Slučaj Severina gost advokat Ivan Gvozdenac

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare